Начало » Политика » Марешки отвя ГЕРБ и БСП във Варна

Марешки отвя ГЕРБ и БСП във Варна

Веселин Марешки първи, с над 5% разлика пред Цецка Цачева и Румен Радев във Варна!

Данните са от ЦИК към 7 и 30 часа днес.

Нощта след изборите донесе и поредната изборна ,,изненада“ – Марешки със смазваща преднина пред останалите кандидати във Варна!

Изненадата е закономерна, просто никой не я вярваше и не искаше да я повярва до този момент, когато цифрите започнаха да говорят на база гласували, а не на база прогнози.

Варненци отново показаха, че са със собствено мнение и прогнозирането на тяхното мнение и позиция е трудна работа.

Показателен е факта, че Варна е първия град в който Марешки стартира своя петролен бизнес. И в който това се отрази веднага и директно върху гражданите. Цените на горивата се сринаха и достигнаха нормални пазарни стойности и все още са такива. И варненци го усетиха и продължават да го усещат. Това на фона на изявленията на управляващите , как сме първенци в Европа по редица икономически фактори, показва едно- данните от разни класации не вълнуват хора, а те се вълнуват от неща, които имат пряк икономически ефект върху тях, лично. Какъвто ефект усетиха с цените на горивата.

В интерес на истината, смазващия резултат на Марешки във Варна бе дори неочакван. Макар и силен във Варна, в тази кампания аптечния бос не води кой знае каква кампания във морската столица. Нямаше билборди, плакати, изяви и много срещи с гражданите. Обяснението за резултатите се допълва и от вероятността , този вот да е бил наказателен срещу сегашните управляващи и варненци да са припознали наистина Марешки за човека извън статуквото.

Източник: ОВарна

 
<
Budnavarna