Начало » Политика » Марешки: В момента си меря възмущението и погнусата, няма как да гласувам за Радев

Марешки: В момента си меря възмущението и погнусата, няма как да гласувам за Радев

Това, което се случва в последните месеци ме мотивира. Аз ще обиколя всяко българско село, а няма да разчитам на черната пропаганда. Това заяви кандидатът за президент Веселин Марешки в ефира на bTV.

„Нямам никакво намерение да насочвам гласовете на хората, които са ме подкрепили на някъде. Ние не сме стадо. Всеки има глава на раменете. Ще помоля всички да разгледат биографията на кандидатите и да преценят. Всичко, което е направено от щаба на червените. Тези манипулации ми доведоха до моя резултат”, посочи още Марешки.

„Прочетох в интернет кой е ген. Радев. Единственото, което прочетох е, че той иска да спечели президентските избори, а не просперитетът на България. Прочетох още, че той е градял своята кариера въз основа на своите колеги. Когато корабът е потъвал, той го е напуснал и сега, когато армията е в това положение той отива към друга крачка в своята кариера, обясни Марешки.

„Аз за ген. Радев няма как да гласувам. А дали ще гласувам не съм решил. Аз ако припознавах някой от кандидатите, нямаше да се явявам. Поне 5-8 % от моите резултати са отишли към ген. Радев и ако те се приспаднат можеше да отида на балотаж. Това, че аз съм на 10-то място, пък генералът отива на балотаж демотивира”, заяви още той.

„В момента си меря възмущението и погнусата. В крайна сметка може да не гласувам. Не искам ДПС и БСП да се връщат на власт”, каза още той.

 
<
Budnavarna