Начало » Политика » Веселин Марешки ще прави партия, с която да се яви на парламентарни избори

Веселин Марешки ще прави партия, с която да се яви на парламентарни избори

Веселин Марешки, който зае четвъртата позиция в битката за президентския пост, съобщи, че няма да подкрепи никого на балотажа и няма да казва на избирателите, които са гласували за него на първия тур, за кого да дадат гласа си в неделя.

Няма как да участвам в изборите, обяви Марешки и добави, че не харесва тези хора от статуквото, напротив той се бори срещу тях.

В момента аз във Варна имам резултат, който е по-голям от управляващите, информира Марешки и добави, че иска да постигне такъв успех в цялата страна.
Ние тръгваме в момента от село на село, от град на град, за да може всички българи да ме опознаят, да видят какви са моите качества, да видят, че ние имаме една истинска кауза – просперитетът на българската държава и добруването на българския народ. Да я махнем от класациите, където сме на първо място като най-корумпираната държава, и там, където сме на последно място – като най-ограбена държава, най-бедно живеещите – българите, да обърнем тези две класации. Това е моята кауза и аз се надявам, че когато българите ме видят и ме усетят, този резултат, който постигнах във Варна, ще го постигна на следващите парламентарни и избори, коментира Марешки пред БНР.

Според него това, че в социологическите проучвания преди вота неговата кандидатура е била поставяна на десето място с доста нисък прогнозен процент, е повлияло негативно върху неговия резултат.

Автор: Хаштаг-BG

 
<
Budnavarna