Начало » Политика » Проведе се Градски съвет на СДС Варна

Проведе се Градски съвет на СДС Варна

В 18,00 часа /08.11.2016г./членовете на Градски съвет на СДС Варна проведоха заседание в централата си на бул. „Княз Борис I“ 46 в морската столица.

На заседанието бе проведен дебат, според който оценката на изборния резултат на Реформаторски блок във Варна е незадоволителна.  Според СДС Варна само около 50 % от потенциалните гласоподаватели на РБ във Варненския избирателен район са излезли да гласуват за кандидат-президента на Реформаторски блок.

20161108_184643

Едновременно с това СДС Варна, счита че има потенциал от десни избиратели, които могат да бъдат активирани за подкрепа на РБ. Това може да се случи, само ако се водят сериозни политики, изключващи скандални различия в тактически и стратегически сектори, и които дори прерастват понякога в „каузални“.Членовете на едно малко семейство -РБ не могат да са едновременно в управление и в опозиция. Както и членовете на голямото семейство-ЕНП /Европейска народна партия/, не могат да се надпреварват само между себе си.

СДС Варна призовава сините хора във Варна да подкрепят двойката на ЕНП, в лицето на кандидат-президентската двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев на втория тур на президентските избори на 13.11.2016г. Това е политическа логика, а не дребни кръчмарски сметки и боричкания за власт.

Призоваваме и всички избиратели на РБ да се обърнат към своите сърца, към своята чест и достойнство, и да направят десният избор. Пасивността на втори тур е по-опасна от каквато и да е била политическа или лична неразбория.

 
<
Budnavarna