Начало » Общност » Хороскоп – 9 ноември 2016

Хороскоп – 9 ноември 2016

Овен

Днес ще се почувствате като герой от книга. Дали ще е положителен или отрицателен, дали сюжетът ще е драма или комедия зависи изцяло от вас. Другото ще са нюанси.

Телец

Сега е моментът да си поискате това, което желаете толкова много време. Мечтите са затова, за да се сбъдват. Нямайте никакви скрупули или угризения относно желанията си и покажете на партньора си, че сте категорични за това.

Близнаци

Тази сряда ви очаква интересно предложение. Изкушението ще е голямо и ще падне голямо чудене. Дълго време сте чакали тези думи или действия, но необходими ли са ви сега?

Рак

Денят ви обещава придобивка, която не сте очаквали. Много вероятно е дори да не знаете какво точно да правите с полученото. Не се притеснявайте – бързо ще се сетите как да се възползвате.

Лъв

Денят може да ви даде повече, отколкото сте си представяли. Това ще ви накара да се чувствате добре и да си припомните, че в живота има и хубави моменти. Насладете им се.

Дева

Денят може да бъде противоречив, но това ще зависи изцяло от вас и по-скоро от това в коя посока ще насочите мислите си. Не се оставяйте да бъдете победени от меланхолията, това няма да ви донесе нищо добро.

Везни

Денят ще ви изненада с монотонността си. Това обаче не означава, че трябва да се изсилите, за да го разнообразите. Просто го оставете да премине и не си създавайте излишни емоции.

Скорпион

Сега е моментът да покажете силата си. Позволено ви е използването на всички средства. Важността на резултатът наистина е приоритет за вас, а вие трудно бихте изневерили на желанията си.

Стрелец

Днес е ден, в който е добре да си спомните хубавите неща от близкото време. Не се оставяйте на въпросите за решаване да ви оставят без въздух. Всеки има проблеми, но не всички им се дават.

Козирог

Денят може да ви разочарова с неоправдано очакване от ваш близък човек. Нека това не ви отчайва. Не забравяйте, че другите не могат да четат мисли и имат своите тревоги и вълнения.

Водолей

Денят обещава много общуване и запознанства. Толкова ще ви е интересно с новите хора, че рискувате да прекрачите границата за едно ново приятелство. Не го допускайте.

Риби

Хаотичността в мислите ви е нещо типично за вас. Насочете усилията си това да следвате единна линия на поведение. Това ще ви спести колебанията и евентуални грешки.

 
<
Budnavarna