Начало » Общност » Читател на BudnaVarna.bg: троловете на Гуци Павел Раличков и Александър Атанасов погребват Радев във Варна

Читател на BudnaVarna.bg: троловете на Гуци Павел Раличков и Александър Атанасов погребват Радев във Варна

Bet365
Читател ни изпрати своята гледна точка, как БСП Варна, погребва кампанията на Румен Радев за президент. Ние от BudnaVarna.bg публикуваме материала едно към едно:
 
Искам да изкажа своето възмущение от две неориентирани тролчета от щаба на БСП. Двамата се подвизават във фейсбук с имената Павел Раличков и Александър Атанасов и бранят каузата „Румен Радев – президент“ със зъби и нокти. Такива мишоци като тях, защитават болните амбиции на БСП и частност Борислав Гуцанов, с целта да не бъдат уволнение от техните работни постове.
 
От сутрин до вечер се подвизават във фейсбук и се опитват да сменят общественото мнение, със стреляне на посоки по кандидатката на ГЕРБ Цецка Цачева. Слабите и безпочвени обвинения, карат варненци да се присмиват на Румен Радев. Хубаво е да защитаваш дадена личност, но не и такава която не може да се определи сама, дали ще клони към Русия или САЩ.
 
Това не е далеч първата кампания в която Гуцанов нарежда, а Атанасов и Раличков вършат черната работа. Докато Раличков винаги е защитавал интересите на БСП, Атанасов преди години се подвизаваше в НДСВ, но след разпада му Гуци ги приюти при себе си.
 
Отвратен от цялата тази помия около БСП ваш Пламен Т.
Budnavarna

Коментари (1)

  1. Georgi Pandurov каза:

    Алекс е най-гнусното същество в света. Мама го е уредила в РВД, а там се чудят как да не им се пречка на работата. „Краде“ постоянно постове във фейсбук бидейки оригинален. Завлича хора с пари, като си измисля всевъзможни причини да ги бави, като в същото време яде и пие в „Капитан Кук“ с идола в живота му Борислав Гуцанов. Думата му не струва и 2 стотинки. Другото момче съм го виждал само в безумни спорове във фейсбук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *