Начало » Общност » Читател на BudnaVarna.bg: троловете на Гуци Павел Раличков и Александър Атанасов погребват Радев във Варна

Читател на BudnaVarna.bg: троловете на Гуци Павел Раличков и Александър Атанасов погребват Радев във Варна

Читател ни изпрати своята гледна точка, как БСП Варна, погребва кампанията на Румен Радев за президент. Ние от BudnaVarna.bg публикуваме материала едно към едно:
 
Искам да изкажа своето възмущение от две неориентирани тролчета от щаба на БСП. Двамата се подвизават във фейсбук с имената Павел Раличков и Александър Атанасов и бранят каузата „Румен Радев – президент“ със зъби и нокти. Такива мишоци като тях, защитават болните амбиции на БСП и частност Борислав Гуцанов, с целта да не бъдат уволнение от техните работни постове.
 
От сутрин до вечер се подвизават във фейсбук и се опитват да сменят общественото мнение, със стреляне на посоки по кандидатката на ГЕРБ Цецка Цачева. Слабите и безпочвени обвинения, карат варненци да се присмиват на Румен Радев. Хубаво е да защитаваш дадена личност, но не и такава която не може да се определи сама, дали ще клони към Русия или САЩ.
 
Това не е далеч първата кампания в която Гуцанов нарежда, а Атанасов и Раличков вършат черната работа. Докато Раличков винаги е защитавал интересите на БСП, Атанасов преди години се подвизаваше в НДСВ, но след разпада му Гуци ги приюти при себе си.
 
Отвратен от цялата тази помия около БСП ваш Пламен Т.
 
<
Budnavarna