Начало » Общност » Вижте какви заплахи отправи варненец към бившата си

Вижте какви заплахи отправи варненец към бившата си

28-годишен мъж беше осъден от Районeн съд – Варна за причинена телесна повреда и отправена закана за убийство.

28-годишният К. Панов призна вината си по двете повдигнати спрямо него обвинения – за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди на негова позната и за закана със заплаха за посегателство спрямо нейните деца.

Деянията са извършени от подсъдимия на 15 февруари тази година. Около 2 месеца преди тази дата 28-год. мъж излязъл от затвора след изтърпяване на наказание, като веднага след освобождаването си започнал да търси и причаква бивша своя приятелка край дома й, като вдигал скандали и изявявал претенции да се нанесе при нея.

На инкриминираната дата той видял потърпевшата да води детето си в търговски център, приближил се в гръб и внезапно нанесъл ритник в колянната става на жената, която загубила равновесие и паднала на земята. На същата дата, чрез изпратено съобщение по скайп до пострадалата, той се заканил с убийство на децата й, което породило у нея основателен страх и била сигнализирана полицията.

28-годишният К. Панов е осъждан многократно. В съдебна зала днес той призна вината си и постигна споразумение с прокуратурата. За всяко от деянията бе наложено различно наказание, като съдът определи той да търпи най-тежкото от тях – 5 месеца в затвор при строг режим. Съдебният акт е окончателен.

 
<
Budnavarna