Начало » Общност » Ивета Иванова – кандидатка за „Мис Аспарухово“ 2016

Ивета Иванова – кандидатка за „Мис Аспарухово“ 2016

Б.В. – Добър ден г-це Иванова, къде Ви откриваме в момента?

И.И. – Добър ден на всички! В момента се намирам вкъщи и бурно се подготвям за конкурса довечера „Мис Аспарухово“ . Надявам се много да се забавляваме и да бъде прекрасно.

 

Б.В. – Какво Ви мотивира да участвате в „Мис Аспарухово“?

И.И. – От малка обичам да участвам във всякакви конкурси и състезания, за да изпробвам собствените си възможности. Обичам предизвикателствата и още повече обичам с всяко ново начинание да надграждам способностите си.

 

Б.В. – Какви качества трябва да има една мис според вас?

И.И. – Безспорно на първо място една мис трябва да бъде красива. Също така за мен една Мис трябва да бъде добре възпитана, образована, отговорна и интелигентна, да може да общува, а не само да позира.

 

Б.В. – Ивета Иванова с какво помага на своят квартал?

И.И. – (няма отговор)

 

Б.В. – Ако спечелите „Мис Аспарухово“, каква отговорност носи короната?

И.И. – Ако спечелите „Мис Аспарухово“, каква отговорност носи короната?–Отговорността на една Мис никак не е малка. Тя е символ на красотата, трябва да вдъхва живот, увереност и да показва най-добрите си страни. Трябва да олицетворява всичко красиво външно и вътрешно, да бъде с голямо сърце.

 

Б.В. – Кое е тайното оръжие на Ивета Иванова в конкурса?

И.И. – На първо място да бъда себе си, ще се постарая да покажа най-доброто от себе си

 

Б.В. – Пожелайте нещо на съкварталците си?

И.И. – Пожелавам на всички на първо място да са здрави, защото по-голямо богатство от това няма и нека всички бъдем малко по-земни и по-добри, да се подкрепяме един друг, и да забравим за злобата. Благодаря на всички, които ме подкрепят в конкурса, ще бъда едно незабравимо преживяване!

 

снимки: Cocкtail Bar „Strike“

 
<
Budnavarna