Начало » Общност » Габриела Кирова за BudnaVarna.bg: аз вярвам че притежавам всички качества за тази титла, под достойнството ми е да падам на нивото на „журналисти“ които търсят слухове и сензации

Габриела Кирова за BudnaVarna.bg: аз вярвам че притежавам всички качества за тази титла, под достойнството ми е да падам на нивото на „журналисти“ които търсят слухове и сензации

„Ден преди конкурса Мис България 2016, който ще се състои тази събота, вече се знае коя ще стане победителка.“, с тази информация електронната медия „Блиц“ заля с помия своите читатели. На какво ли не се начетохме, само и само сайтовете да съберат повече трафик за деня. Ние от BudnaVarna.bg, потърсихме Габриела Кирова за интервю, което предоставяме на нашите читатели:

 

Б.В. – Добър вечер г-це Кирова, как минават репетициите за конкурса Мис България 2016?

Г.К. – Репетициите вървят страхотно!С момичетата сме страхотен екип,трудим се през последните 2 дни,утре ни предстой генерална репетиция преди големия финал,който ще се проведе в Rainbow Plaza в 19 часа.

 

Б.В. – Последните часове вашето име нашумя около слухове, че вие ще бъдете новата Мис България, вашият коментар?

Г.К. – Търсят сензация,което е разбираемо с оглед на престижноста на конкурса Мис България. Няма година в която да не се шуми с предположения за евентуалната победителка.Тази година с нищо не е по-различна от предходните! И искам да кажа там че това е абсурдно да се твърдят такива неща… договорки и платени суми? Като за начало пътувах с автобус до София, работя и се издържам сама,а ако парадират че някой е платил за да спечеля мислите ли че нямаше да ми осигури и един самолетен билет поне ( смее се) Майтапът на страна аз съм спортист човек и съм свикнала всичко да постигам с честен труд!

15139780_1804359689841434_40403218_n

Б.В. – Сайтовете които са писали статиите по ваш адрес, хвърлят обвинения по ваш адрес и с лекота си измиват ръцете, че това са само слухове, само сензация ли търсят или да почернят вашето име?

Г.К. – Аз вярвам че притежавам всички качества за тази титла! Каквото и да говорят и да пишат в крайна сметка, качествата и визията на една жена,не са нещо,което може да се скрие!

 

Б.В. – Ще заведете ли дело към сайтовете, за невярна информация по ваш адрес?

Г.К. – Категорично Не! Под достойнството ми е да падам на нивото на „журналисти“ които търсят слухове и сензации!

 

Б.В. – Ние от BudnaVarna.bg, както и всички варненци заставаме зад ваш в конкурса и Ви пожелаваме успех. Какво искате да кажете в този момент на всички ваши съграждани?

Г.К. – Искам да благодаря на всички прекрасни хора в този красив град за подкрепата,доверието и позитивната енергия която ми пращат! Също така че ще се постарая да представя утре вечер Варна достойно.

 

Утре очаквайте интервю с Мира Матеева, която също беше замесена в скандала на информационна агенция „Блиц“.

снимки: Стефан Димитров

 
<
Budnavarna