Начало » Общност » Мира Матеева: загуба е да съдя авторите на статията, да се наслаждаваме тази вечер на конкурса Мис България

Мира Матеева: загуба е да съдя авторите на статията, да се наслаждаваме тази вечер на конкурса Мис България

След като беше замесена в скандал от информационна агенция „Блиц“, ние от BudnaVarna.bg потърсихме Мира Матеева за отговори, на въпрои около конкурса Мис България 2016.

Б.В. – Добър ден г-це Матеева, къде ви откриваме в момента?

М.М. – Здравейте! Буквално преди броени часове пристигнах от Москва в София,специално за да присъствам на конкурса Мис България довечера и лично да подкрепя Габи Кирова.

 

Б.В. – Как ще коментирате обвиненията, че вие сте договорили конкурса Мис България 2016, да бъде спечелен от ваше момиче?

М.М. – Коментарът ми ще бъде кратък – абсолютно безсмисленно е да договарям победата на момиче,което притежава всички необходими качества,за да бъде Мис България! Титлата Мис Варна не е случайна и никога не е била! Договарянето на титли е против моите принципи и именно тези принципи превърнаха агенцията ми в една от водещите в България.

 

Б.В. – Статията която е пусната според вас гони трафик или да почерни Габриела Кирова?

М.М. – Негативните статии,които заляха интернет пространството не ме учудват! Интереса към конкурса Мис България винаги е бил голям,както и спекулациите около евентуалната победителка. Истината е,че според мен Габи се откроява драстично на фона на другите участнички и с това предизвиква внимание. Предположението,че тя ще победи е просто,защото е много красива,а не защото има ,,договорка“. Но тъй като интригите и клюките са по-интересни за хората….,,облякоха“ темата с измислици и неверни твърдения!

 

Б.В. – Мислите ли да осъдите автора на статията?

М.М. – За мен това би било загуба на време!

 

Б.В. – Какво очаквате от конкурса Мис България 2016?

М.М. –  С нетърпение очаквам да видя на живо всички участнички в конкурса и разбира се се надявам Габриела Кирова да стане Мис България 2016!

 

Б.В. – Ако тази вечер Габриела Кирова спечели титлата, как ще отговорите на нападките, че всичко е нагласено?

М.М. – Ако Габи спечели титлата ще бъда най-гордия и щастлив човек на света! Защото работя с Габи от 8 години и я познавам много добре в личен и професионален аспект. Тя е красива,интелигентна,борбена,амбициозна и много талантлива! Завършила е висше образование,говори няколко чужди езика,а факта че преди години е била част от националния ни отбор по художествена гимнастика говори още повече за нея! С всичко това искам да кажа,че това са качествата,които трябва да притежава една носителка на титлата Мис България,за да ни представи достойно на Мис Свят! И ако довечера Габи спечели ,то ще е защото го заслужава ! Надявам се и журналистите да се уверят в това и да няма повече спекулации. И в заключение искам да кажа,че не винаги най-добрите печелят и няма нищо сигурно на този свят! Довечера ще видим

 

Б.В. – Варненци застават плътно зад Габриела Кирова, какво ще им кажете?

М.М. – Благодаря на всички варненци за подкрепата,която оказват на Габи и каквото и да се случи….трябва да се гордеем ,че именно тя представя Варна!

 
<
Budnavarna