Начало » Общност » Дъщерята на Марешки живее скромно и спестовно с 650 лв. на месец

Дъщерята на Марешки живее скромно и спестовно с 650 лв. на месец

Retro_Muzei

С 650 лв. на месец живее милионерската дъщеря Алекс Марешка. Това призна самата тя в предаването „Комбина“ по Нова тв.

Русокосата хубавица работи в семейната компания и отговаря за подновяването на застраховки. Майка й и плащала 300 – 350 лв. заплата, защото работела на непълен работен ден. И още около 300 лв. получавала джобни. Признанието на милионерската дъщеря разочарова противниците на Веселин Марешки. Тя е студентка, но се оказва, че е доста пестелива и не обича показността. Прекалено скромна и пестелива е наследницата на фамилията.“Оправям се с тези 650 лв. вечерям в къщи, каквото си сготвя, карам икономична кола“, признава Алекс. „Това е прекалено аз не го поощрявам. И да я увелича заплата тя ги събира и не харчи“, категоричен е таткото.

Плащам си като си купувам бензин и в аптеките си плащам лекарствата, нали накрая трябва да им излезе всичко до стотинка, заяви и Веселин Марешки. Самият той се оприличи на българският Тръмп след като остана четвърти напрезидентските избори.

Retro_Muzei

„Карам един или два автомобила, но във фирмата имаме над 150 коли. Това се милионерски неволи. Тази кола почти не я карам, но и е паднал акумулатора. Дали ще карам тази или другата, това не ме прави щастлив“, заяви Веселин Марешки.

„Аз не искам да ставам политик, но някой трябва да оправи държавата и сега трябва да съм аз, защото никой не иска. Никой милионер не иска да е президент, но нали някой трябва да изхвърли боклука“, заяви Марешки. Той показа скромният си дом във Варна. Триетажната къща я построил, когато били бедни.

„На първия етаж има два апартамента около 70 кв. м за дъщерята и сина, на втория сме ние със съпругата ми, горе е майка ми. Имаме баня, две спални и хол. Когато правихме тази къща бяхме бедни под нулата, глад. Започнахме я ей така с ентусиазъм, с тухли събираш, сам зидаш. Започнах я беден и стигнахме до мазата и като изкарахме пари я довършихме. Като се върнах студент от Москва имах 330 долара и ги дадох за екскурзия по Средиземно море.Сега мога да си купувам всичко, но купувам, което ми е интересно, което е в единична бройка, в спорта като флайборд, уникални автомобили и т. н. Семейството по често се събираме в чужбина, Шри ланка, Дубай, Малдивите“, обясни Веселин Марешки.

„Знам, че ще промени нещо и затова ми се искаше да стане президент“, заяви дъщеря му Александра. Тя призна, че е недоволна от мнението на другите за нея, като за милионерската дъщеря, която купува скъпи дрехи и си прави каквото иска. „Любимата ми марка е Фиат Пунто. Не обича много скъпи неща. Всички смятат, че съм разглезена. Не са ми интересни колите на баща ми“, отсече Алекс.

„Купих й скъпа кола, тя я кара един ден и я върна. А аз я взех за по-голямата й сигурност. Това не ми хресва. Купува си евтини дрехи и това много ме дразни“, коментира разсъжденията на щерка си Марешки.

„Показността ме дразни. На тате му трябва бърза и сигурна кола, защото много пътува, казва Алекс. Сега ще се наложи и хеликоптер да си купим, допълва аптекарският бос. „Ще ме е срам да кацна с хеликоптер в университета“, отсече милионерската дъщеря. Тя отказвала и скъпи екскурзии на екзотични дестинации. Последно отказала да оттъхне на Малдивите.

„Достатъчно съм богат, имаме аптеки, бизнес и фитнеси. Първата аптека беше през 1992 г., 1994 и 1995 другите и сигурно така е станал първия милион. В началото се опитаха да ме смачкат – конкуренцията. Сега имаме 350 аптеки и 15 бензиностанции, имаме фитнес с около 2 лв. за тренировки, концесионери сме на плаж, където чадър и шезлог е 2 лв. На тези обеми – милиард годишно ми е лесно да сложа по високи надценки, но ограбвайки потребителите – така се самоубиваш. Искам да вляза в учебниците по история като човекът възродил тази държава“, заяви Марешки.

Budnavarna

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *