Начало » Общност » Габриела Кирова: Усещам след титлата много любов, но и много омраза

Габриела Кирова: Усещам след титлата много любов, но и много омраза

„Не съм очаквала да стана „Мис България“, защото сред толкова красиви жени не можеш да предположиш, че ще изберат точно теб“, каза в студиото на „Здравей, България“ Габриела Кирова от Варна.

Тя сподели, че от малка си мечтае да вземе короната.

„Мечтаех от дете да съм като каките по конкурсите – красива, висока, стройна…“, сподели с усмивка Габи.

Тя е работила в сферата на туризма – първо в Гърция, а след това и във Варна, където е била хостеса в известен ресторант по Крайбрежната алея.

„Нощният ми живот също върви, обичам да излизам като всеки млад човек“, сподели красавицата.

Завършила е в специалност „Управление на хотелите“. Владее английски и гръцки. Бабата на Габи е гъркиня и от дете тя пътува между Солун и Варна.

„Мама е гъркинята в нашето семейство, от там идва и моята гръцка жилка. Тати е българин. Вчера беше дипломирането ми, което изпуснах и от университета горещо ме помолиха да пратя клипче, в което да поздравя моите колеги. Беше приятна емоция“, сподели Мис България.

Тя допълни, че за момента най-голямата и цел е да оправдае титлата „Мис България“, като участва във всички модни и светски събития.

Пред варненската сладурана е престижния конкурс „Мис Планета 2017“, където конкуренцията била убийствена.

„Момичетата там са с много хубави тела, изваяни от горе до долу, много поддържани. Много е важно да съм блестяща“, каза още Габриела.

Тя разказа, че хобито и е свързано с модата, обича да снима и участва по ревюта.

Красивата варненка сподели, че за момента няма сериозен приятел, но се движи предимно в мъжка компания, тъй като сред мъжете няма онази завист, която е характерна за жените.

„Усещам след титлата както много любов, така и много омраза“, каза Габи.

Относно съмнението, че конкурсът е бил предрешен тя смята, че явно хората са видели, че с нещо превъзхожда останалите защото е по-голяма, по-улегнала и вижда света през различен поглед.

„Повечето бяха момиченца, красиви, но има какво още да видят. Изпъкнах и хората идваха да ме поздравят още преди конкурса. Пролича си, че събирам симпатиите преди останалите и затова бяха публикувани прогнози за моята победа“, допълни Габриела.

Но когато видяла публикацията и коментарите, че конкурса е нагласен много плакала.

„Обадих се на мама и и казах: „Мамо, ако имах поне един шанс да спечеля този конкурс, те го очерниха. Всичко е жалко, ако има съмнения, че съм си платила титлата“, каза варненката.

„Варна е моя любим град и когато спечелих титлата „Мис Варна“ бях много горда, защото искам да съм пример в моя град“.

За бъдещето си Габриела сподели: „Представям си се като един успешен и добър човек, с успешна кариера като главен мениджър в голям хотел“.

 
<
Budnavarna