Начало » Общност » Размерът няма значение: 5 секс пози, които го доказват

Размерът няма значение: 5 секс пози, които го доказват

Превръщане на дефекта в ефект! С малко старание, завъртане и докосване, можеш да направиш така, че малкия пенис да достигне чувствителните ти точки.

Първо – дръж краката си колкото се може по-събрани по време на секс. Без значение в каква поза сте, ако правиш това, търкането ще е по-интензивно, а оттам и стимулацията на чувствителната част от вагината ще е по- ефикасна.

Като се стараеш да държиш краката си близо един до друг, това ще стесни точката на проникване.

Ето и още едно трикче, което работи най-вече, когато сте в мисионерската – сложи възглавница под дупето си и се опитай да насочиш таза си максимално нагоре.

Под този ъгъл проникването е по-дълбоко, а и така той има достъп до предната стена на вагината ти, където е заветната G-точка.

Ако нямаш възглавница под ръка – сложи крака на раменете му. Така навлизането ще е по-дълбоко, ще го чувстваш по-голям, а и си осигуряваш повече клиторна стимулация, която може да те отведе до върха.

Удоволствието е гарантирано и ако сте в лъжички, той прониква в теб откъм гърба ти, като те е обгърнал с ръце.

Тази поза държи телата ви в близост едно до друго, което пък ограничава празния ход при тласъците навън и навътре – следователно, ти ще го усещаш по-добре, тъй като по-голяма част от пениса му ше е вътре в теб.

Освен това той има перфектен достъп до клитора ти, с който може да се занимае с ръце, за да ти донесе още по-интензивен завършек.

 
<
Budnavarna