Начало » Събития » Благотворителен търг с Мис България 2016 и DJ PEPO

Благотворителен търг с Мис България 2016 и DJ PEPO

Убедени сме, че вие-варненци, сте горди с красавицата ни Габриела Кирова, която представи достойно града на конкурса „Мис България“ и си тръгна с короната! Тя от своя страна благодари за подкрепата, която й оказахте и има удоволствието да отпразнува с вас своята титла, като ви кани на house парти в Planet Club Varna на 02.12, след 22 часа.
Освен приятното изкарване, за което ще се погрижи DJ Pepo, „Мис България“ ще сложи началото и на благотворителните си инициативи, като заедно ще спомогнем за съществуването на „пеперудените деца“. За целта на каузата на сдружение Debra Bulgaria ще разиграем търг с продукти на Forever Living, които са основния животоподдържащ двигател за тези деца.

Специално участие във вечерта има и Metanoa de la rose – единствената черна роза в света, която живее и ухае 6 месеца: без грижи, без вода. За разлика от нея децата-пеперуди имат нужда от такива. Затова продажбата на розата Metanoa de la rose ще подпомогне грижата за тях.

Ти избираш как ще подпомогнеш кампанията, дали ще участваш в търга и ще се сдобиеш с черна роза, гел от алое вера, (съдържащ над 200 полезни съставки), релаксиращ душ гел с алое, избелващ гел за зъби или най-ценният продукт за „пеперудените деца“ – алое активатор, или ще информираш обслужващия те сервитьор за желанието ти да маркира 5 лв. към сметката ти, които Planet Club ще преведе автоматично на:

Данни за банковата
сметка на сдружението:

ТИТУЛЯР: ДЕБРА БЪЛГАРИЯ
IBAN: BG91UBBS80021013693240
SWIFT/BIC: UBBSBGSF
ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
PAYPAL: contact@debrabg.org

И да обобщим, очакваме те в Planet Club Varna на 02.12, където ще имаш топ DJ – Pepo, най-красивата българка за 2016 г. – „Мис България“ – Габриела Кирова, и шанса да станеш част от благодетелите на „пеперудените деца“

 
<
Budnavarna