Начало » Общност » Рекламен клип на Алея първа вбеси много варненци, други го харесаха

Рекламен клип на Алея първа вбеси много варненци, други го харесаха

Рекламен клип на заведенията на Алея първа предизвика разнопосочни коментари сред варненци.

Въпреки доброто авторско изпълнение с явна рекламна цел без законното продуктово позициониране, автора си е свършил изключително добре работата представяйки тази част от Варна, като райско кътче, но не след дълго заваляха и отрицателните коментари за боклука, за плажовете и куп други неща.

Дали трябва да се гледа само в посока на красотата или истината е някъде по средата е въпрос на гледна точка.

Ето и някой от водещите коментари събрали най – голямо одобрение:

Варна Алея …… И на тях да им благодарим! … за мръсните плажове, за гнусната вода, за платените кенефи, за чалгата, за макиажа , с който скриха олющените фасади. Благодаря! Варна, най-добрият град за изнервяне, надупкани тесни улици, препълнени с коли, презастроен без замисъл за градоустройство, грозни блокове и грозни нрави, това е Варна. Да има и хубави неща, но са твърде малко, щом нямам търпение да прекарам свободното си време на чист въздух и среда. ….,а и града на пето място в България по заплати, и за това да им благодарим, за това, че оставиха града без индустрия, заради качествените си далавери.

Йонко Иванов – 70 одобрения

Лелеллел хейта е на макс тук….хора като не ви харесва,никой не ви кара да стоите във Варна,а и никой не го интересува мнението на хейтърите! Видеото е направено мега добре,показващо реално живота във Варна през лятото…..ако на някой не му се виждат нещата така,ами сори проблема е ваш,хейта и негативите явно са в главата

Boliana Stanislavova 22 одобрения

Източник: Нова Варна

 
<
Budnavarna