Начало » Общност » Млада жена затрогна България със своето писмо до Дядо Коледа

Млада жена затрогна България със своето писмо до Дядо Коледа

Младо момиче с детска церебрална парализа затрогна България със своето писмо до Дядо Коледа. Таня има нужда от около 30 000 лева, за да продължи лечението си в чужбина.

„Мили Дядо Коледа, настъпва един от най-светлите празници Рождество Христово. Изпълнен с доброто, всеки един от нас има коледни желания и ти пише, за да ни помогнеш да се реализират. Реших и аз да ти поискам да сбъднеш моето желание.

Аз съм момиче като всички останали 20-годишни момичета, с единствената разлика, че съдбата ми изпрати приятелка, наречена Детска церебрална парализа. Тя е спътница в моя живот, а съдбата веднъж не ме попита дали искам такава приятелка, но аз я приех. Не ме попита и как се чувствам, какво преживявам, не ме пощади за миг при всичките операции и болки, който изтърпявам. Аз пак нищо не казвам, търпя и чакам.
Но вече съм на 20 години и те моля, сбъдни няколко неща – мама да не плаче, когато стои и чака пред операционната всеки път, направи така, че аз да направя своите желани крачки, да тичам по-брега на морето! Навярно ще кажеш че искам много, но аз ще попитам, не го ли заслужавам!? Мисля че извървях труден път и имам право да поискам от теб тези подаръци! Надявам се, че ще ми ги дариш!“Дарете шанс на Таня със SMS на 17 777 с текст DMS TANIA или чрез дарение на PayPal сметка nelito688@abv.bg

Дарителска сметка в ПроКредит Банк

IBAN: BG77PRCB92301036576316

BIC: PRCBBGSF

Титуляр: Стоянка Георгиева Гръкова

 
<
Budnavarna