Начало » Култура » „Жена ми се казва Борис“ с рекорд във Варна, посвещават постановка на Хитрино

„Жена ми се казва Борис“ с рекорд във Варна, посвещават постановка на Хитрино

Постановката на театър „Мелпомена“ „Жена ми се казва Борис“ удари рекорден брой гостувания във Варна. Морската столица е най-посещавана от хитовото представление през последните 10 месеца. Премиерата на спектакъла беше през март 2016 г. и до декември той реализира над 70 изяви в цялата страна. 30 от тях са на варненска сцена.

Интересът към „Жена ми се казва Борис“ във Варна наистина не стихва. На 14 и 15 декември зала 1 на Фестивалния комплекс бе препълнена, огромен брой зрители се очакват и на 21 и 22 декември.

Последното представление в навечерието на Коледа, по инициатива продуцента и целия актьорски състав – Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата, Диана Любенова, Ернестина Шинова и Жанина Дончева, ще се играе в подкрепа на пострадалите след взрива в Хитрино.

Средства от продажбата на билети ще се преведат по сметката на Българския червен кръст като дарение за пометеното от експлозията село. Ако зрителите имат допълнителна възможност, ще могат да оставят своята съпричастност след края на постановката в дарителски кутии.

 
<
Budnavarna