Начало » Топ Новини » Звездата на X-GENIUS Festival – MANUEL RIVA – TOP DJ’ 2016

Звездата на X-GENIUS Festival – MANUEL RIVA – TOP DJ’ 2016

Manuel Riva, който е сензация в цяла Европа със своя №1 хит “Mhm Mhm”, оглавил националните и международни класации и завладял денс-клубовете по цял свят, е носителят на приза – TOP DJ 2016 !

Румънският DJ отдавна доказа своята продуцентска дарба като реализира няколко дийп-текх трака: “How you say”, “Wrong or Right”, “We Are One”, дийп-прогресив трака “Close the Deal”, който се върти нон-стоп в радио-шоу епизодите на EDM-царя Tiesto, и от началото на 2016 – “We Own The Night”, “Faith In You“, “Hey Now”, както и много нови техно-тракове, чиито рилийзи предстоят в началото на 2017 ! Manuel Riva е сред най-колоритните DJ-и, в диапазона от топ-комерс тракове до абсолютно техно-размазващи хитове, миксирани по невероятен начин и дори в изпълнение на живо с вокал, доказателство за което е уникалният му пьрформанс на X-GENIUS 8 December, част от който бе и появата на Diva Vocal – изненадата на първото издание от електронния фестивал !

15592627_10208131651312990_1320558291_n

Наградата за ТOP DJ’2016 бе връчена от Христина Христова – X-ti – която също спечели приза за най-успешен музикален фестивал с X-GENIUS Festival – 20-часовия парти-маратон с 10 диджеи, провел се на 8-ми декември в Двореца на Културата и Спорта, част от който бе и един от най-популярните испански DJ-и, с повече от 25 години стаж на електронната сцена – D-formation, докарал техно-феновете на морската столица до абсолютен музикален делириум !

„Благодаря на Калоян Георгиев – Будна Варна – за медийния съпорт през цялото време!” – бе финалния щрих от речта на Х-ti и не случайно „Будна Варна” спечели първият си приз за най-бързо наложила се медия – вече с повече от 35 000 читатели на територията на града ! Най-доброто тепърва предстои, Будни Варненци !!!

 

 
<
Budnavarna