Начало » Общност » КАТ-Варна: Булевардите във Варна се обработват с луга, но на места са хлъзгави

КАТ-Варна: Булевардите във Варна се обработват с луга, но на места са хлъзгави

Булевардите във Варна се обработват с луга, информира дежурният в КАТ. Движението става в една лента – бъдете внимателни, съветват още от КАТ, тъй като на места все още пътните настилки са хлъзгави и опасни.

Катастрофите през изминалото денонощие са 55 на брой, информират още от КАТ-Варна. Те са леки, само с материални щети. Пристанищата във Варна и Бургас работят нормално, научаваме от „Ръководство на корабния трафик – Черно море“ в интернет.

През изминалата нощ след 21:00ч. не са постъпвали сигнали на телефона на оперативния дежурен в Община Варна. Преди този час, обаче граждани са подавали сигнали за много непочистени пътища, особено в района на селата Долище и Каменар. Сигнали е имало и за закъсали в снега коли. За връзка с дежурния в Община Варна – телефон 052 / 820-112. На този номер може да подавате и сигнали за прекъснато ел.захранване, както и за бедстващи автомобили и хора. В момента наличната техника на Община Варна е на терен, допълни за Радио Варна оперативния дежурен в общината. Всички автобуси на Градския транспорт във Варна работят нормално – информация може да получите на тел.0700 10 933

 
<
Budnavarna