Начало » Общност » Варненка разказа с ужас за пътуването си във влака София-Варна

Варненка разказа с ужас за пътуването си във влака София-Варна

За кошмарно пътуване на варненка по линията София-Варна научи Varna24.bg от публикация в социалната мрежа. Ето какво пише в профила си жената:

„Хора,тази нощ пътувахме с колежката във влака от София за Варна през Карлово през нощта и в спален вагон. При минусови температури навън, пътувайки от предната нощ и целия ден с огромни закъснения на влака, изпускайки международен полет, се връщахме обратно във Варна, премръзнали и уморени. Купихме спален вагон, за да се наспим и стоплим. Влакът трябваше да тръгне от София в 22:30! Но до 22:25 не се знаеше на кой коловоз е влакът . С 45 минути закъснение дойде!

Спалният вагон бе без осветление и отопление! Пуснаха ни в последната минута да влезем и ни настаниха по купета. Шафнерката не знаеше кога ще тръгнем и кога ще пристигнем във Варна, вагонът бе хладилен, Но НЕ и спален!!!!!
Тоалетната -непочистена, водата замръзнала!!! Тръгнахме с големи обещания,че сега ще започне топлото, но и до 01:30 топлото бе мираж на шафнерката! Аз лично вече съм болна! Имаме и купета с малки деца! Термометърът показва 3,9’С върху парното и 5′ в камерата!“
 
<
Budnavarna