Начало » Общност » Неизвестен шофьор блъсна дете в кв. „Владиславово“ и избяга

Неизвестен шофьор блъсна дете в кв. „Владиславово“ и избяга

снимка: Будна Варна

На главен път I-9, на Т-образното кръстовище в посока Варна, е възникнало ПТП, научи BudnaVarna.bg.

43-годишен водач на мотоциклет от София, поради движение с несъобразена скорост, застига и блъска автомобил, който се движи пред него.

Вследствие на инцидента мъжът получава фрактури на двата крака, прегледан е и настанен за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

63-годишен мъж, управляващ автомобил в к.к. „Чайка“, предприема неправилна маневра за завой наляво и е блъснат от друг автомобил, който го изпреварва.

Вследствие на инцидента са пострадали жена и дете от първия автомобил, които са получили контузни наранявания, прегледани са и освободени за домашно лечение, без опасност за живота.

18-годишен водач на автомобил от Варна, поради движение с несъобразена скорост в кв. „Владиславово“, застига и блъска друг автомобил, който е спрял в колона от автомобили пред него.

Вследствие на инцидента водачът на втория автомобил получава контузия на врат, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

Водачът на неустановено МПС, по време на движението си, блъска пешеходец – дете, пресичащо паркинг пред жилищен блок в кв. „Владиславово“.

Вследствие на инцидента момчето получава охлузвания по ляв лакът и кръст, прегледано е и освободено, без опасност за живота.

 
<
Budnavarna