Начало » Общност » Моторист се блъсна и избяга, остави пострадала спътничка

Моторист се блъсна и избяга, остави пострадала спътничка

Моторист се блъсна във Варна и остави жена, ранена при катастрофата, пътувала с него. Инцидентът е от 6 юли, около 08:00 часа, съобщават от варненската полиция за BudnaVarna.bg.

Произшествието е станало на бул. „Константин и Фружин“, тогава 29-годишен водач на мотоциклет от Варна, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол и пада на платното за движение. Мъжът напуска мястото, а вследствие на инцидента е пострадала 25-годишна жена, возеща се с него. Тя е прегледана е и освободена за домашно лечение с контузни наранявания. По-късно, лекарска помощ е потърсил и водача на мотоциклета, който е получил фрактура на пета и фрактура на два пръста на дясно стъпало. По случая има образувано досъдебно производство.

При друг случай в същият ден пострада 38-годишен мъж. Инцидентът се разиграва на кръстовището на ул. „Янко Мустаков“ и бул. „Св. Елена“. При завой наляво водач на лек автомобил губи контрол над колата и се блъска в трансформатор. Вследствие на инцидента мъжът получава травма на глава, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

 
<
Budnavarna