Начало » Белослав » До 28 октомври в Белослав продължава събирането на пластмасови капачки в помощ на новородени

До 28 октомври в Белослав продължава събирането на пластмасови капачки в помощ на новородени

До 28 октомври в Белослав продължава събирането на пластмасови капачки в помощ на новородени. Това съобщиха от Община Белослав. Община Белослав е част от благотворителната кампания за закупуване на медицинска апаратура в помощ на новородени чрез събиране на пластмасови капачки.

По инициатива на екипа на Общинска администрация – Белослав, на централния площад в града е поставен пункт с арт дизайн за събиране на капачки. Чрез инициативата Община Белослав се присъединява към благотворителна кампания „Аз вярвам и помагам“, която организира събиране на пластмасови капачки за закупуване на медицинска апаратура в помощ на новородените деца в МБАЛ „Св. Анна – Варна“ и СБАГАЛ „Проф. д-р Димитър Стаматов – Варна“.

Своевременно Община Белослав ще организира транспорт до Варна, където ще бъде предадено цялото събрано количество във връзка с предстоящия празник на рециклирането „Аз вярвам и помагам“, който ще се проведе на 29 септември пред Катедрален храм „Св. Успение Богородично“ в помощ на малките бебета, допълниха от администрацията.

източник: Фокус

 
<
Budnavarna