Начало » Общност » Нов медицински център „SanaMedic“ отвори врати във Варна

Нов медицински център „SanaMedic“ отвори врати във Варна

Варна се сдоби с нов модерен медицински център „SanaMedic„, който беше открит официално вчера.

 

 

Медицински център SanaMedic, разполага с едни от най-модерните и ефективни апарати – лазери, ехограф, холтер за кръвно налягане и сърдечна дейност, магнитен мозъчен стимулатор, дерматологична техника от последно поколение.

 

Медицински център SanaMedic е иновативен проект, който обединява революционни технологии прилагани в медицината и естетиката с висококвалифициран медицински екип целящ постигане на отлични и дълготрайни резултати, обясни Доц. Антоанета Цветкова – мениджър на медицинския център.

В кабинетите на центъра работят доказани специалисти с дългогодишен опит ползващи се с доверието на своите пациенти. Центърът разполага с най – нова и съвременна медицинска апаратура, гарантираща прецизна диагностика и лечение.

В SanaMedic работят опитни професионалисти и експерти в различни области на медицината, доказани имена като: д-р Георги Томов, д-р Десислава Бъклова, доц. д-р Мария Атанасова, Проф. д-р Бранимир Каназирев, Д-р Пламен Димитров, д-р Стефка Каварджикова, проф. Р. Шишков, д-р Далия Пискулийск, Лиляна Лазарова-Янева и Десислава Гешева.

Медицински център SanaMedic, разполага с едни от най-новите и прецизни лазери и модерна медицинска техника в страната. Оборудването в центъра е ново и позволява реализирането на прецизни манипулации с изключителна точност и ефективност.

сайт: www.mc-sanamedic.com

FB: SanaMedic

Работно време: 9:00 ч. – 18:00 ч.

Адрес: ул. „София“ 5

Телефони: 052/608 313, 0877 868 864

 
<
Budnavarna