Начало » Общност » Във Варна демонстрират най-новите свръх технологии в туризма

Във Варна демонстрират най-новите свръх технологии в туризма

Над 60 компании ще участват тази година в изложението за ресторантьорство, хотелиерство и всичко за туризма ТУР-ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА. То се организира за втора поредна година в Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите, заедно с агенцията за маркетингови комуникации ProVOX communication solutions /еx. OneStop Market/, в партньорство с Община Варна и Двореца на културата и спорта.

През трите дни на ТУР-ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА (28-30 ноември 2018 г.) организаторите са предвидили изключително богата програма. Паралелно с изложбена част в зали Младост на ДКС – Варна ще се провеждат и уърк-шопове, семинари и дискусии  посветени на проблемите и развитието в различни сфери на бранша. Ще се проведат и демонстрации на най-новите свръх технологии в туризма.

Изложението  има за цел да създаде добра среда за контакти и комуникация между представителите на туристическия бизнес, браншовите организации, доставчиците на стоки и услуги за туризма. То е отворено и за всички гости и жители на Варна.

Посетителите ще срещнат в залите представители на курортни комплекси, хотели, ресторанти, туристически агенции, фирми за професионално оборудване на ресторанти и хотели, производители и вносители на мебели и хотелско обзавеждане, доставчици на храни и напитки и много други.

Входът за Изложението и конферентните блокове е безплатен за всички посетители и през трите дни.

Ето и подробна програма на първия ден на Изложението за бизнес и туризъм ТУР-ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА:

10:00 – 11:00ч.  Официално откриване на Изложението

11:00 – 11:20ч.  Варна  Европейска столица на спорта 2019 спортни мероприятия и активности през годината.

11:30 – 11:50ч.  Обратна връзка от проверките по хотели и ресторанти. Анализ на изминалия туристически сезон. (Модератор – Агенция по Безопасност на храните Варна)

11:50 – 12:10ч.  Новите изменения в наредбата за администриране и отчитане на продажбите в туристическите обекти (Модератор – НАП) 

12:10 – 12:30ч.  Закон за защита на личните данни в хотелите – Митове и реалности  (Затишие пред буря или всяко чудо за три дни)

13:30 – 14:00ч.  Booking.com и онлайн тенденциите в туризма

14:00 – 14:20ч.  Дигиталните, иновативни Почистващи машини Хако

14:20 – 14:40ч. Новата ера за инсентив обучения в чужбина на хотелски мениджъри и професионалисти в туризма

14:40 – 15:00ч.        Текстовете, които продават в туризма

15:00 – 15:40           Нови тенденции, нови дизайни, нови възможности и нови клиенти за североизточния туристически регион!

15:50 – 16:10ч.        Ревеню мениджмънт на допълнителните услуги в хотела

16:10 – 16:30ч.        Най-новите свръх технологии в туризма–демонстрации на живо         

 16:30 – 16:50ч.        Служителите в туризма – „Инвестиция или Разход“

Източник: chernomore.bg

                                  

 

 
<
Петя Митева