Начало » Общност » Промо билети „Черен петък“ за Ричард Клайдерман само днес

Промо билети „Черен петък“ за Ричард Клайдерман само днес

Последна промо акция правят в днешния Черен петъчен ден организаторите на концерта на Ричард Клайдерман във Варна от агенция Елит Проджектс мениджмънт. Отварят допълнителни 100 места близо до сцената и само днес, 23 ноември, от 10:00 до 24:00 ги предлагат на супер промо цена 50 лв.

Билетите за концерта на Клайдерман във Варна са на редовни цени от 35 до 85 лв. Отдавна са изчерпани номиналите от 35 лв. Единични бройки остават от 45 и 55 лв. Билети могат да се купят от касите на Двореца на културата и спорта, от партньорската мрежа на Eventim в цялата страна – бензиностанции OMV, Office1Superstore, книжарници Orange и Български пощи, и онлайн.

На 1 декември в Двореца на културата и спорта във Варна ще бъде финалният концерт на двугодишен световен юбилеен тур на Клайдерман, посветен на неговите 40 бляскави години на сцената. Принцът на романтичното пиано ще дойде в морския град с най-доброто от най-добрите си програми – тоталните хитове, които докосват сърцата на публиката по цял свят по неповторимо нежния начин, който е неговата запазена марка. Заедно с големия артист на сцената в Зала Конгресна ще бъдат музикантите от Оркестъра на Classic FM радио.

Ричард Клайдерман е един от съвременните музиканти, които промениха отношението към пианото със своя New Romantic стил. Той се събужда известен преди 40 години след изпълнението на „Балада за Аделин” и благодарение на своя талант, трудолюбие и творчески идеи успява десетилетия наред да се задържи на върха като най-популярния пианист на планетата. До момента има над 90 милиона продадени албума, сред които невероятните 267 златни и 70 платинени диска.

Източник: moreto.net

   (
 
<
Петя Митева