Начало » Общност » Всички населени места във Варненско са с нормално електрозахранване и водоснабдяване

Всички населени места във Варненско са с нормално електрозахранване и водоснабдяване

Снимка: Будна Варна

Обстановката във Варненска област към момента е спокойна според докладите на оперативните дежурни към общинските съвети за сигурност. Това съобщиха от Областна администрация – Варна.

През последното денонощие не са отчетени проблеми във връзка с метеорологичната обстановка. Всички населени места са с нормално електрозахранване и водоснабдяване. Портовете и каналите на пристанището са отворени за маневриране на всички кораби. Полетите на летището се изпълняват по разписание. Следи се и нивото на водоемите в региона, но проблеми не са отчетени.

Реките Камчия и Провадийска са в коритата си, няма постъпила информация за аварийни ситуации по язовирните стени и съоръженията към тях. Времето във Варна е студено, температурата на въздуха е около – 3 градуса. За областта е в сила жълт код за ниски температури. Очаква се температурите да са под 0 градуса. Тази степен на опасност означава, че се очакват много ниски температури. Възможни са здравни проблеми за чувствителни и болни хора, възрастни, деца и бездомници.

Източник: moreto.net

 
<
Петя Митева