Начало » Общност » Хванаха трима с наркотици. Единият е непълнолетен

Хванаха трима с наркотици. Единият е непълнолетен

На 24.11., около 20:10 часа, в гр. Варна, в ж.к. „Вл. Варненчик“, при извършена полицейска проверка на непълнолетно момче от града, е установено, че същото държи в себе си седем топчета със суха тревиста маса и електронна везна. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 2,77 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Момчето е задържано за срок до 24 часа.

На 25.11., около 00:50 часа, в гр. Варна, в ж.к. „Вл. Варненчик“, при извършена полицейска проверка на М.К. (27 г.), местен жител, е установено, че същият държи в себе си пакетче със суха тревиста маса и пакетче с бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,07 гр. и амфетамин с тегло 0,04 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 27.11., около 15:15 часа, в гр. Варна, на ул. „Тодор Влайков“, при извършена полицейска проверка на Д.П. (18 г.), местен жител, известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си пакетче с кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за производно на амфетамин с тегло 0,10 гр. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Д.П. е задържан за срок до 24 часа.

 

 
<
Петя Митева