Начало » Общност » Златни медали за верненски бойци на шампионата по муай тай

Златни медали за верненски бойци на шампионата по муай тай

Приключи Държавният шампионат по муай тай във Варна.

Организаторите – Българска конфедерация по кикбокс и муай тай и Галин Димов се погрижиха отлично за добрата атмосфера в Юнашкия салон. Състезателите от всички клубове показаха истински боен дух, хъс за победа и добра подготовка.

Варненският клуб „ТИМ” взе участие с шестима бойци, които извоюваха три златни, един сребърен и два бронзови медала. Въпреки малобройното участие, победите на състезателите изведоха клуба на трето място в отборното класиране. Бойците се отличиха сред около 80 участници, показаха сила на духа, желание за победа и майсторство в муай тай техниките. Представянето на момчетата е повод за гордост за треньорския екип, който неведнъж е извоювал първите места на световния ринг. Сега Красимир Димов, който беше и главен съдия, Владимир Вълев и Кристиян Георгиев насочват цялата си енергия и знания към изграждането на качествени бойци.

Това е последното за годината състезание от спортния календар на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. То е и квалификация за подбор на националния отбор по муай тай, който ще ни представя на Световното първенство през 2019.

Отличените състезатели на СКБИ „ТИМ” са:

1. Александър Йорданов – 60 кг, ЮМВ – златен медал

2. Пламен Колев – 63.500 кг, ЮСВ – златен медал

3. Волен Костадинов –63.500 кг мъже, Б клас, – златен медал

4. Юлиян Маринов –67 кг, ЮМВ – сребърен медал

5. Цветалин Андреев –71 кг,мъже, Б клас – бронзов медал

6. Стелиян Петров – 57 кг, ЮМВ – бронзов медал

Източник: moreto.net

 
<
Петя Митева