Начало » Общност » Задържаха трима за наркотици

Задържаха трима за наркотици

На 02.12., около 12:15 часа, в гр. Варна, на ул. „Сава“, при извършена полицейска проверка на П.К. (40 г.), местен жител, известен на МВР и осъждан, е установено, че същият държи в себе си две пакетчета с кафяво прахообразно вещество и две пакетчета с бели кристали. Направената експертна справка установява, че се касае за хероин с тегло 0,08 гр. и амфетамин с тегло 0,04 гр. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. П.К. е задържан за срок до 24 часа.

На 01.12., около 14:20 часа, в гр. Варна, на бул. „Вл. Варненчик“, при извършена полицейска проверка на Д.Г. (23 г.), местен жител, е установено, че същият държи в себе си пакетче с бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,06 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 01.12., около 16:20 часа, в гр. Варна, в ж.к. „Вл. Варненчик“, при извършена полицейска проверка на л.а. „Опел“ и намиращите се в него Д.Ж. (20 г.) и А.В. (20 г.), е установено, че последният държи две топчета суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,10 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 
<
Петя Митева