Начало » Общност » Собственичка на ограбен автомобил във Варна: Трите детски столчета не са го спрели!

Собственичка на ограбен автомобил във Варна: Трите детски столчета не са го спрели!

Ръст на разбитите автомобили във Варна. Банда върлува из морския град и краде части и вещи от коли. Варненка сподели клип, в който се вижда как крадец обира колата й.

За Нова тв тя споделя следното:

„Това се случи на 29 ноември. Беше една от студените вечери и нямаше никой по улиците. Може би затова извършителят е избрал точно това време. На записите от видеокамерите се вижда как той се опитва да отвори редица коли. Той проверява дали колите са заключени. Откраднат е акумулатора, зарядно за телефон, както и инструменти на мъжа ми. Щетите са на стойност около 380 лв.. Имаме три деца. А това е най-смущаващото – той е видял 3 столчета и нищо не го е спряло. Това означава, че няма спирачки, асболютно деградирал е“, каза потърпевшата Яна Михалева.

Тя не е подала жалба в полицията, защото мисли, че това ще отнеме много време. Не възнамерява да промени решението си. Михалева е майка на 3 деца. По данни на полицията във Варна за ноември са регистрирани 19 кражби на вещи в коли, включително и на авточасти. Разкрити са 4 престъпления. За ноември 2017 г. във Варна са регистрирани 37 кражби.

източник: Варна24

 
<
Budnavarna