Начало » Общност » Тече полицейска проверка по случая с нападението над 2-годишно дете в автобус

Тече полицейска проверка по случая с нападението над 2-годишно дете в автобус

Полицейска проверка тече по случая на безпрецедентна агресия от страна на пиян мъж спрямо 2-годишно момченце във Варненски автобус.

„Пристигналият полицейски екип е установил участниците в конфликтната ситуация. Има проверка по случая. На място е изяснена фактологичната обстановка. Участниците са поканени в полицейското управление да дадат показания, нещата се изясняват“, съобщиха за медията ни от пресцентъра на полицията във Варна.

Припомняме, че случаят е от 15 февруари малко след 16.30 часа, когато по линия №12 пиян мъж на видима възраст около 60 години напада с юмруци и обиди 2-годишно момченце, защото го дразнело, че плаче. Същият налита на бой и на младо момиче, което пътува с майката на детето, при опита й да ги защити.

По споделеното от майката на детето, която е шокирана от случилото се, хората в автобуса не са проявили съпричастност. Единствено намесата на жена и две момчета от ромски произход са сложили край на конфликтната ситуация, а по-късно на място е бил извикан полицейски екип.

Майката на детето е твърдо решена да съди нападателя.

източник: Варна24

 
<
Budnavarna