Начало » Общност » Мъж се съблече чисто гол на главен булевард

Мъж се съблече чисто гол на главен булевард

Снимка на чисто гол мъж до полицейски автомобил, публикувана във фейсбук-група, нажежи страстите в мрежата. „Срещу „Цирковата площадка“ – чисто гол, между двама полицаи.“ – гласи текста към кадъра, чийто автор е Валя Желева.

В коментарите под снимката се е разразила същинска война – редно ли е или не да се снима и показва публично човек в подобно състояние. Някои от потребителите, освен възмущение, изразяват и загриженост – че човекът може да е стана жертва на грабеж или друго престъпление. Мнозина пък отсичат, че мъжът очевидно е психично болен.

Проверка установи, че се касае за 36-годишен мъж, който е бил прибран от патрулен екип след подадени сигнали на 112. Шофьори от преминаващи автомобили сигнализирали на спешния телефон, че видимо неадекватен мъж се съблича и хвърля дрехите си на пътя. Първият сигнал е подаден около 13:30 часа и от него станало ясно, че мъжът е бил забелязан до 133 блок, а впоследствие е продължил по булевард „Цар Освободител“. През цялото време събличал и хвърлял дрехите си докато накрая останал така, както майка го е родила.

От полицията обясниха пред медията ни, че мъжът е отведен в психиатрично заведение. Засега няма данни за здравословното му състояние, както и дали е бил под въздействието на алкохол или опиати.

 
<
Budnavarna