Начало » Общност » ГЕРБ-Младост подари на граждани 300 национални знамена и мартеници

ГЕРБ-Младост подари на граждани 300 национални знамена и мартеници

300 национални знаменца и ръчно изработени мартеници подари организацията на ГЕРБ във варненския район „Младост”, научи BudnaVarna.bg.

Навръх 1 март партийната структура зарадва с мартениците 300 варненци, като показа, че цени и пази вековните български традиции. По повод предстоящия национален празник – 3 март, гражданите получиха и трибагреник, с който да се включат в тържествата в чест на Освобождението на страната ни.
Нека носим България в сърцата си и да се гордеем с историята си, апелираха членовете на ГЕРБ и отправиха към всички благопожелания за здраве и радост.

Родолюбивата инициатива се проведе в парк „Младост” и в новоизградения парк в кв. „Възраждане”, където много хора се възползваха от хубавото време в първия мартенски ден, за да се разходят, да поиграят с децата си или да спортуват на открито.

В разговор с гражданите бяха обсъдени инфраструктурните проекти в „Младост” и мащабното обновяване, което тече в целия град. Жители на района споделиха удовлетворението си от усилията да се развива и разширява парковата среда във Варна.

 
<
Петя Митева