Начало » Общност » Аромата на BUONDI Caffè завладя Варна

Аромата на BUONDI Caffè завладя Варна

Ако се чудите къде можете да изпиете чаша истинско кафе, Cheers Whisky and Cocktails е вашето място.
За първи път във Варна можете да опитате новите блендове на BUONDI Caffè – Organic и Perfetto в Cheers Whisky and Cocktails.
Buondi Perfetto е бленд от 100 % Арабика зърна, отгледани в сертифицирани от Rainforest Alliance ферми от Бразилия и Колумбия. Вкусът е с умерена плътност и лека киселинност, с горчиво-сладки нотки на бадем. Buondi UTZ Organic  е бленд от висококачествени сортове Арабика и Робуста кафета с ограничен произходот Перу и Уганда, отгледани в UTZ сертифицирани ферми, които прилагат най-добрите практики за органично производство с уважение към човешкия труд и природа. Блендът се отличава с плътно тяло, умерена киселинност и смел характер, който оставя продължителен послевкус с леки пикантни нотки. Вкусове няма, а се усещат нотки на шоколад или лешникова ядка.
За да бъде неповторим вкусът на вашето кафе то ще ви бъде прясно смелено с кафемелачка и приготвено в кафемашина последен модел и от най-висок клас.
На 6, 7 и 8 март Cheers Whisky and Cocktails са подготвили изненада за своите клиенти. Гост ще бъде виртуоза в областта – Бариста – Владимир Стоев. Поръчайте своята кафе напитка и ще получите бонус изписано име в нея, нарисувана картинка или някаква тематичност.

Гост Бариста: Владимир Стоев

За почитателите на по-силните усещания Cheers Whisky and Cocktails са подготвили нови видове авторски коктейли, които са разработени от управителя на заведението Иван Монев, който също така е преподавател в Бар Академия – България.
„Cheers blody mary“  е един от новоразработените коктейли, който можете да опитате само в  Cheers Whisky and Cocktails.
Освен на качеството Cheers Whisky and Cocktails държат и на разнообразието, затова са ви подготвили над 160 вида уиски.
Cheers Whisky and Cocktails е част от заведенията Club Opium, Cherry Food with Mood, Masquerade club, Bar Egoist и Seacrets.
За да бъдете в течение с всички предстоящи събития в Cheers Whisky and Cocktails последвайте Facebook страницата.
Адрес: бул. „Република“ 117 (Комплекс Явор в квартал Младост)
Телефон за резервации: 0878 46 33 92
 
<
Петя Митева