Начало » Общност » Задържаха трима с наркотици във Варна

Задържаха трима с наркотици във Варна

На 01.03., в гр. Варна, около 11:30 часа, на ул. „Петко Стайнов“, при извършване на полицейска проверка на непълнолетно момче от гр. Варна, известно на МВР, е установно, че същото държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса, научи Budnavarna.bg.

Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,69 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Момчето е задържано за срок до 24 часа.

Същия ден около, около 12:30 часа, в ж.к. „Вл. Варненчик“, при извършване на полицейска проверка на непълнолетно момче от гр. Варна, неизвестно на МВР, е установно, че същото държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса и саморъчно свита цигара със същото съдържание. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,49 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Момчето е задържано за срок до 24 часа.

На 04.03., около 00:40 часа, в гр. Варна, на ул. „Тролейна“, при извършване на полицейска проверка на л.а. „Фолксваген“ с водач И.М. (32 г.) от гр. Варна, неизвестен на МВР, е установно, че същият държи в себе си три пакетчета, съдържащи бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 7,18 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 
<
Петя Митева