Начало » Общност » Във Варна дадоха награда от 2000 лв. заради късметлийска касова бележка за 13,50 лв.

Във Варна дадоха награда от 2000 лв. заради късметлийска касова бележка за 13,50 лв.

Втората месечна награда от трети сезон на Лотарията с касови бележки пристигна във Варна. Траяна Нанчева спечели 2000 лева с касова бележка за 13,50 лв.

С мотото „Поискай. Регистрирай. Спечели.“ Траяна Нанчева  стана първата  за тази година във Варна, спечелила награда в лотарията на НАП. За регистрираната си касова бележка от 13,50 лв. тя получи чек от 2000 лева, който и беше връчен от териториалния директор на НАП Варна, Милена Колева.

Г-жа Нанчева  досега е участвала активно във всички издания на лотарията, като само за двата месеца на последното е регистрирала вече 268 фискални бонове. В последното месечно теглене късметът дошъл при нея, заради покупката на гориво от бензиностанция във Варна.

Тя сподели с нас, че редовно участва в лотарията на НАП от 2017 година, че това изобщо не я затруднява, защото всичко става бързо и лесно и че всяка регистрирана бележка е нейният шанс да спечели голямата награда от 50 000 лева.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

Лотарията ще продължи до 9 декември 2019 г., когато ще се тегли жребий за голямата награда от 50 000 лв. В него ще се зачитат всички регистрирани през годината бележки, а за регистрираните през всяка една седмица ще се раздават награди до 1000 лв., като за месечните награди сумата достига 2000 лв. Участието става по 3 начина – чрез сайта www.kasovbon.bg, чрез информационния телефон на НАП с номер 0700 18 700 и чрез мобилното приложение  NRA Mobile – за Android I iOS.

Източник: varna24.bg

 
<
Петя Митева