Начало » Общност » Топ 5 места за секс на открито във Варна

Топ 5 места за секс на открито във Варна

Варненец ни изпрати топ 5 локации за секс във Варна на открито.

С наближаването на летният сезон, желанието за секс се повдига, а с това и за секса на открито.

Ето къде може да правите секс, без да ви безпокоят:

 

5 – Плажът след склона на „Почивка“ в посока Златни пясъци, вечерно време след 22 часа е пуст, лунна светлина и хиляди малки светулки. Определено там можете да се насладите един на друг, без да бъдете безпокоени от други хора.

4 – Телевизионната кула на картинг пистата на Виница. Определено доста интересно и вълнуващо място за правене на секс през деня и вечерта. Гледката към града, примамва хиляди варненци да изберат това място, да се отдадат един на друг.

3 – Морската градина на Варна, от повече от век е място за практикуване на любовни игри между мъже и жени. Най-често това се случва в малките часове на нощта, в топлите летни дни, след прибиране от дискотеките.

2 – Също масово място за секс забавления е морето или така нареченото „морско къпане“. Няма нищо странно в това да се разхождате по брега на морето и да видите захвърлени дрехи и гола двойка, които се отдават един на друг.

1 – На първо място сме сложили гледката преди „Галата“, където се събират екстремни двойки които практикуват секса, под звуците на клаксони на минаващите автомобили.

 

Като коментар опишете, ваши нестандартни места за правене на секс.

 

 
<
Budnavarna