Начало » Спорт » Черно море изгони Георги Илиев и още петима

Черно море изгони Георги Илиев и още петима

Шестима футболисти на Черно море вече са аут от отбора. Сред тях е и идолът на феновете Георги Илиев. Другите петима са Иван Дюлгеров, Георги Китанов, Пламен Димов, Виктор Генев и Петър Витанов. Въпросните играчи бяха извадени от групата за днешния мач с Лудогорец и повече няма да са част от тима.

 

Илиев само обяви, че те повече няма да са част от отбора за новия сезон и обяви всички други въпроси за тях да бъдат отправени към ръководството.

„Причината да ги няма тези футболисти, е че преди два дни ръководството съобщи, че няма да продължаваме с тях за наше съжаление. Всякакви въпроси към шефовете по този въпрос. Казах ви, всякакви въпроси по причини какво се случи с тези футболисти – към ръководството. Тези играчи няма да са част от тима, така ми беше съобщено.“, каза пред камерата на „Диема Спорт“ Илиев.

„Искам да благодаря на всички за добрата година. А на тях искам да благодаря, шокирани сме всички, надявам се да се развиват добре нещата занапред. Не им слагайте етикети като „петно“ и т.н. За причините питайте ръководството, не говорете за петна. Само ръководството може да изясни тези неща“, допълни Илиев след загубата с Лудогорец с 1:4.

„Неприятно е да загубиш. Дадохме добър отговор на Лудогорец, изравнихме, но просто много леко влязоха трите гола. Можехме и 2:2 да направим, но направихме лошо заставане за 1:3. Можехме да държим Лудогорец до края под напрежение, каквато ни беше и идеята, но не успяхме. Към играчите не мога да имам претенции.“

„Малко концентрация ни липсваше, търсехме да затрудним Лудогорец. Съжалявам като цяло“, анализира Илиев случилото се на мача в Разград.

 
<
Budnavarna