Начало » Общност » ЕДИНСТВЕНАТА НА БАЛКАНИТЕ ЛАЗЕРНА АПАРАТУРА ЗА ОФОРМЯНЕ КОНТУРИТЕ НА ТЯЛОТО РАБОТИ ВЪВ ВАРНА

ЕДИНСТВЕНАТА НА БАЛКАНИТЕ ЛАЗЕРНА АПАРАТУРА ЗА ОФОРМЯНЕ КОНТУРИТЕ НА ТЯЛОТО РАБОТИ ВЪВ ВАРНА

На 22-ри юли 2019г от 16:00ч във Варна ще се състои официалното откриване на обновеното Pik Beauty Studio. Салонът разполага с единствената на балканите лазерна апаратура за разграждане на мазнини; последно поколение уреди за подмладяване, радиочестотен лифтинг, безиглена мезотерапия и диоден лазер за епилация. Pik Beauty Studio допълва уникалната палитра от услуги с маникюр и педикюр.
1060мм диодна хипертермична лазерна липолиза е най-модерната медицинска неинванзивна техника за безболезнено очертаване контурите на тялото. Апаратът е единствен на балканите и е одобрен от FDA (Американската Федерация за контрол на храните и лекарствата) като единственото безопасно медицинско решение за корекция на фигурата. Една процедура премахва 30% от локализираните мастни натрупвания по тялото – паласки, бричове, коремче, задни части. Методологията е базирана на отстраняване на мастните клетки. Ефектът й е с доказани клинични наблюдения, проведени в престижни световни университети. Резултатите от проучванията показват, че много трудно биха се натрупали мастни депа отново. Това е технология, която е алтернатива на липосукцията и променя правилата в областта на нехирургичното оформяне очертанията на тялото.
Освен традиционните за всяко откриване водосвет и коктейл, собственикът на Pik Beauty Studio е подготвил и изненада за гостите. На събитието ще се проведе търг с явно наддаване на предмети, а средствата от търга ще бъдат дарени за инвитро процедура на българско семейство, което мечтае за рожба. Фондът, набран по време на откриването ще се допълва всеки месец с 5% от оборота на Pik Beauty Studio. Благородното начинание се провежда по инициатива на собственика на салона Даниел Делчев, който е приел за своя кауза раждането на повече българчета.

За въпроси и допълнителна информация моля, обръщайте се към Силвия Николова – ПР
тел.: +359 887 533 399

e-mail: s.nikolova22@gmail.com

 
<
Budnavarna