Начало » Общност » Три автомобила изгоряха

Три автомобила изгоряха

Три леки автомобила са унищожени при пожари през последните дни, съобщават от пресцентъра на варненската полиция. Няма пострадали хора, но колите са неизползваеми. Около 03:15 часа на 29 юли е постъпил сигнал за горящ „Мерцедес“ на „Константин Доганов“ във Варна. Причината за инцидента е в процес на изясняване.

Около 08:35 часа на 27 юли е подаден сигнал за пожар, възникнал в лек автомобил „Фиат“, намиращ се на главен път в село Приселци. Причината за инцидента е техническа неизправност.

Същия ден следобед е възникнал пожар в лек автомобил „Тойота“, намиращ се в село Изворско. Причината за инцидента е техническа неизправност. Освен колата са изгорели и дървена постройка, използвана за гараж и тротинетка.

Превозни средства са горели и на 26 юли тази година. Около 13:40 часа е постъпил сигнал за пожар, възникнал в микробус „Ивеко“, намиращ се на АМ „Хемус“. Причината за инцидента е техническа неизправност. Унищожена е шумозаглушителна кора.

Около час по-късно е постъпил сигнал за пожар, възникнал в лек автомобил „Нисан“, намиращ се на бул. „Цар Освободител“. Унищожена е предната част на автомобила. Причината за инцидента също е техническа неизправност.

 
<
Петя Митева