Начало » Хайлайф » Диляна Гавраилова – кандидатка за „Мис Варна“ 2019

Диляна Гавраилова – кандидатка за „Мис Варна“ 2019

Диляна Гавраилова е родом от град Варна, на 19 години и ще бъде номер 17 в конкурса „Мис Варна“ 2019.

1 – Представете се с няколко думи?

Д.Г. – Аз съм Диляна Гавраилова , на 19 години. Определям себе си като целеустремена личност , която е готова да вади с шепи от извора на познанието .Образованието е едно от най-важните неща за мен, а обичта ми към изкуството и естетиката живеят в мен от ранна детска възраст, благодарение на моето семейство. Завършила съм Хуманитарна гимназия – мястото , което пробуди любовта ми към литературата и стартира пътешествието в изучаването на множество езици. Бъдеща студентка по архитектура съм , което е показател , че точността и прецизността са моята силна страна.


2 – Как се решихте да участвате в конкурса ,,Мис Варна’’?

Д.Г. – Занимавам се професионално с мода от 4 години, а модния подиум и блясъка на прожекторите се превърнаха в моя втори дом. През тези години добих голям опит в модната сфера, за което мога да бъда само благодарна , защото ме изгради като една дама , която придуби самочувствието да ходи с гордо вдигната глава. . За мен участието ми в престижния конкурс ,,Мис Варна“ е част от моята амбиция да продължа да се занимавам с мода и да докажа на себе си , че усърдната работа и труд са индикатор за победа.


3.Какви качества трябва да притежава една миска?

Д.Г. – Дисциплинираността, възпитанието и културата са етикетите , които трябва да притежава една бъдеща Миска. Тя трябва да притежава естествена красота и харизма , които да завладяват аудиторията. Носителката на титлата трябва да има изразена гражданска позиция , да бъде добре образована и да носи доброта в себе си!


4.Какви отговорност носи короната ,,Мис Варна’’?

Д.Г. – С короната и титлата вървят ръка за ръка и много отговорности. Всяка носителка на титлата „Мис Варна“ трябва да участва в различни благотворителни каузи и обществени мероприятия Добре би било ,ако успее да привлече и други съмишленици в благотворителните дела.


5.Какво е за вас Варна?

Д.Г. – Варна е моят роден град. За мен това е най-красивото място в което можеш да се влюбиш, разхождайки се и вдишвайки от атмосферата му!


6.С коя участничка се сприятелихте най-много?

Д.Г. – Разбирам се с всичките момичета , защото съм от типа хора , които могат да намерят общо с почти всекиго и да се приобщят бързо. Момичетата са много разбрани и са част от бъдещето на нашето общество !

 
<
Budnavarna