Начало » Топ Новини » PIK BEAUTY STUDIO е сред топ дарителите на конкурса Мис Варна 2019

PIK BEAUTY STUDIO е сред топ дарителите на конкурса Мис Варна 2019

Обновеното Pik Beauty Studio е един от най-солидните спонсори на конкурса Мис Варна, който ще се състои на 22-ри август 2019г в морската сторица. 

Студиото за красота осигурява подарък на всяка от от 22-те участнички, а за най-красивите варненки студиото е предвидило повече от щедри дарове. Носителката на короната ще получи от Pik Beauty Studio ваучер на стойност 3 000 лева, нейната подгласничка ще стане притежателка на безплатни процедури за 1 500лв, а класиралите се на трето и четвърто място красавици ще получат ваучери по 1 000лв. И това не е всичко, Pik Beauty Studio се включва и в благотворителния търг, част от конкурса Мис Варна. За благородната инициатива салонът дарява два ваучера по 2 000лв.

Наградният фонд, който Pik Beauty Studio дарява е за повече от 11 000лв и от него ще се възползват не само всички участнички в конкурса Мис Варна, но и цялата публиката, независимо от  пола.Студиото цени красотата на всички варненци и вярва, че тя трябва да се поддържа и надгражда. Именно това е и мисията на PikBeauty Studio, където всеки може да намери подходяща процедураза себе си.

Салонът разполага с единствената на балканите лазерна апаратура за разграждане на мазнини; последно поколение уреди за подмладяване, радиочестотен лифтинг, безиглена мезотерапия и диоден лазер за епилация. Pik Beauty Studio допълва уникалната палитра от услуги с маникюр и педикюр.

 
<
Петя Митева