Начало » Общност » Кой всъщност е Хуго?

Кой всъщност е Хуго?

Кой е Хуго? Този въпрос започна все по-често да се появява в интернет пространството. Стана известно, че в началото на следващия месец във Варна отваря едноименен клуб.

Будна Варна се срещна с част от организаторите на събитието на 03 oктомври и представители на заведението. Оттам признаха, че Хуго е псевдоним, но не пожелаха да разкрият истинската му самоличност. Споделиха с нас, че създаденият маркетионгов образ е леко преобразен, но все пак е рядко атрактивен и в него наистина могат някак да се припознаят личности като Джеймс Бонд, Вълкът от Уолстрийт и дори Чичо Чарли. Все пак от клуба признаха, че въпросният „Г-н Хуго“ всъщност безспорно е мъж, описан като „атрактвиен, екстравагантен, обиколил много места, отчасти мистериозен, мъж с вкус и влечение към положителни емоции и шумни нощи.“

Ето какво успя да разбере Будна Варна:Хуго е забавен, екстравагантен, влюбен е във Варна. Обича хумора, фен на наистина добрите партита. Развил е претенциозен вкус към качетсвени напитки и ястия, обиколил е екзотични места, посетил е много известни световни клубове и иска да сподели опита си с нашия град.

Това, което успяхме да разберем е, че в „Клубът на Хуго“ през деня ще има по нещо за любителите на кафето и вкусната храна, а вечер ще е за ценителите на по-силната музика и хубавите партита.

Официалното откриване е три нощи подред – 03,04,05 oктомври. Адресът е ул „Железни Врата“ 42 (на мястото на досегашното заведение Пунта Кана). Очакваме едно наистина грандиозно събитие

 
<
Петя Митева